O TARA DE VANZARE – “DOBROGEA, DRAGOSTEA MEA SI BLESTEMUL DE PE WALL STREET”

Strigătul de revoltă a devenit un manifest de luptă împotriva corupției generalizate și a gazului de șist. Ne vom lua țara înapoi!

Aflat la cea de-a treia ediție, Festivalul Internaţional al Filmului Ecologist a avut loc în acest an la Băile Felix. În cadrul Ecofest, Mihai Bărbuliceanu, scenarist și senior editor al ziarului ATAC, a prezentat filmul manifest “Dobrogea, Dragostea mea și blestemul de pe Wall Street”, o peliculă cutremurătoare ce prezintă lupta împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică. Filmul a fost desemnat drept câștigător al marelui premiu.

 

În acest film, Mihai Bărbuliceanu nu a mai scos în prim plan doar faptele corupților care ne conduc, ci îi arată atât pe cei care distrug iremediabil România, cât și pe stăpânii acestora.

Desfăşurat sub sloganul „Pentru sănătatea Pământului”, Ecofest a adus în staţiunile Felix şi 1 Mai personalităţi ale filmului ecologist de scurt şi lung metraj din întreaga lume.

Porțile Festivalului Internaţional al Filmului Ecologist organizat la Băile Felix s-au închis după cinci zile de prezentări și deliberări ale juriului format din mari personalități internaționale. Astfel, premiul cel mare – GRAND PRIX Ecofest România 2013 – a fost acordat filmului “Dobrogea, Dragostea mea și blestemul de pe Wall Street”.

Scenariu: Mihai Bărbuliceanu
Regie/montaj/sunet: Alin Stăcescu
Voce/chitară: Ioana Bărbuliceanu

Share
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail